Sajtóközlemény

  
 
.
G.A.D.R. Beauty & Health Szociális Szövetkezet
SAJTÓKÖZLEMÉNY  
"SZÉPSÉG ÉS EGÉSZSÉG" KÖZPONT LÉTREHOZÁSA VESZPRÉMBEN
Örömmel értesítjük, hogy a G.A.D.R. Beauty & Health Szociális Szövetkezet 2015. augusztus 31-én sikeresen lezárta a „Szociális szövetkezet fejlesztése a G.A.D.R. Beauty & Health Szociális Szövetkezetnél” című, az Európai Unió által 20 241 760 millió forint értékben támogatott projektjét, és az ehhez kapcsolódó eszközbeszerzéseket és fejlesztési feladatokat.
A fejlesztés célja "Szépség és Egészség" központ létrehozása, szolgáltatások elindítása. A szövetkezet a kozmetikai és szépségipari szolgáltatások iránti egyértelműen kimutatható keresletre építve a településen a valós piaci igényekre reagálva segíti a munkanélküli és hátrányos helyzetűek foglalkoztatását.
A program megvalósítása során fodrászkellékek, szolárium gép, Power Plate gép, infra szauna és masszázságy kerültek beszerzésre.   Munkavállalóink kézápoló és műköröm építő tanfolyamon, illetve talpreflexológia képzésen vettek részt. Elkészült a szövetkezet honlapja is, mely teljes körű információt nyújt az érdeklődők számára. 
A projekt megvalósítási időszaka: 2013. december 20 - 2015. augusztus 31.
További információ kérhető:
Fekécs Daniella
Elérhetőség: g.a.d.r.szocszov@gmail.com
Telefonszám: + 36 70 639 6446
 
< >
< >

Szolgáltatások

„Szociális szövetkezet fejlesztése a G.A.D.R. Beauty & Health Szociális Szövetkezetnél” címmel, TÁMOP-2.4.3.D.2-13/1-2013-0260 azonosító számon, 100%-os támogatási intenzitás mellett nyert 20.241.760.-Ft támogatást a G.A.D.R. Beauty & Health Szociális Szövetkezet. A fejlesztés célja "Szépség és Egészség" központ létrehozása, szolgáltatások elindítása. A szövetkezet a kozmetikai és szépségipari szolgáltatások iránti egyértelműen kimutatható keresletre építve a településen a valós piaci igényekre reagálva segíti a munkanélküli és hátrányos helyzetűek foglalkoztatását. A projekt várható befejezése 2015. 08. 31.